Меню
Количка

Колани

Черен дамски стилен колан със сива тока от естествена кожа-4432
Ново
Черен дамски стилен колан със сива тока от естествена кожа. Дамски стилен черен колан със сива тока от естествена кожа, който подчертава талията и завършва стайлинга по неповторим начин. Един дамски елегантен дамски колан е напълно достатъчен за вашата градска визия.Решили ли сте стриктно да следват..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
Класически елегантен колан в цвят таба от естествена кожа със сребриста тока-3758
Ново
Класически елегантен колан в цвят таба от естествена кожа със сребриста тока. Коланите - необходим аксесоар от облеклото ни, без които не можем. Но когато става въпрос за издържливост и комфорт, кожените колани са най-добрия избор.Изработен е от естествена кожа, която е перфектно гладка и мека. ..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
 Елегантен класически колан от естествена кожа в черен цвят със сребриста тока-3758
Ново
 Елегантен класически колан от естествена кожа в черен цвят със сребриста тока. Коланите - необходим аксесоар от облеклото ни, без които не можем. Но когато става въпрос за издържливост и комфорт, кожените колани са най-добрия избор.Изработен е от естествена кожа, която е перфектно гладка и мек..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
 Ефектен дамски стилен колан от естествена кожа в черен цвят със златиста тока. Ние знаем, че коланите са важна част от облеклото на всеки. Предлагаме Ви стилен и много модерен колан от черна естествена кожа. Изработен от висококачествена биволска кожа.     Предпочитан ..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
Черен стилен дамски колан от естествена кожа със сребриста тока. Ние знаем, че коланите са важна част от облеклото на всеки. Предлагаме Ви стилен и много модерен колан от черна естествена кожа. Изработен от висококачествена биволска кожа.     Предпочитан от всяка дама заради..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
 Класически дамски колан от естествена кожа в черен цвят и сива нежна тока. Дамският колан е аксесоар, който ще те направи по-стилна и елегантна в ежедневието като в същото време ще ти осигури комфорта, от който се нуждаеш. Ето защо е добре да заложиш на качеството, когато стане въпрос за избор..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
 Дамски стилен колан от естествена черна кожа и нежна лазерна перфорация. Дамски стилен кожен колан в черен цвят и класическа сива катарама. Моделът с нежно лазерно изрязване под формата на малки дупки и сърца. И от двете страни е от естествена кожа,  за да не се разтяга и напуква.Кол..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
Ефектен стилен дамски колан с перфорация в бял цвят със сива тока.  А този колан може да се комбинира с официален черен панталон и да го превърне в същинско модно попадение! Катарамата приковава погледа и придава елегантност, подчертавайки талията! Висококачествена естествена кожа.Прецизна..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Колан от естествена кожа с изчистен дизайн и сива тока. Заложете на изтънченото излъчване на изчистения дизайн на елегантните колани от естествена кожа с изгладени метални катарами и ги съчетайте с дънки или панталони.Изработен от висококачествена естествена кожа.        &nb..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Колан с перфорация в черен цвят със сива тока. А този колан може да се комбинира с официален черен панталон и да го превърне в същинско модно попадение! Катарамата приковава погледа и придава елегантност, подчертавайки талията! Висококачествена естествена кожа.Прецизна ръчна изработка.&nbs..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Стилен и елегантен черен колан от естествена кожа със сива тока. Коланът е със сива  тока и е подходящ аксесоар, който ще допълни цялостната ти визия по време на работа и в офиса. Коланът е аксесоар,който трябва да присъства във всеки гардероб.Изработен от естествена гладка кожа и тока  с ..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Елегантен колан от естествена кожа в кафяв цвят. Коланът е със сива  тока и е подходящ аксесоар, който ще допълни цялостната ти визия по време на работа и в офиса. Коланът е аксесоар,който трябва да присъства във всеки гардероб.Изработен от естествена гладка кожа и тока  с никелово покрити..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Дамски колан от естествена кожа в черен цвят с интересна тока. И защото знаем , че коланите са важна част от облеклото на всеки. Ние ви предлагаме изчистен, семпъл и много модерен колан. Той е:Изработен от висококачествена биволска кожа;          Предпочитан от вся..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Дамски стилен червен колан от естествена кожа с перфорация сърца, моден аксесоар за талия. Най-важното за всяка дама е да може да извае своята талия за по добър силует. Заложете на изтънчената визия на този дамски колан от естествена кожа и сива тока.Дължина на колана е 118см. и може да бъде на..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
Тъмнокафяв кожен колан с класическа сива тока. Коланът е произведен от 100% ествествена тъмнокафява кожа. Дизайнът му е изключително интересен, подходящ за повод или ежедневно носене. Висококачествена естествена кожа.Прецизна ръчна изработка. Дължина - 122см., ширина-4см.Коланът може да се..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Черен кожен колан с класическа сива тока. Коланът е произведен от 100% ествествена черна кожа. Дизайнът му е изключително интересен, подходящ за повод или ежедневно носене. Висококачествена естествена кожа.Прецизна ръчна изработка. Дължина - 122см., ширина-4см.Коланът може да се носи както..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Оражев кожен колан с класическа сива тока. Коланът е произведен от 100% ествествена оранжева кожа. Дизайнът му е изключително интересен, подходящ за повод или ежедневно носене. Висококачествена естествена кожа.Прецизна ръчна изработка. Дължина - 122см., ширина-4см.Коланът може да се носи к..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Кожен колан в червен цвят и класическа сива тока. Коланът е произведен от 100% ествествена червен кожа. Дизайнът му е изключително интересен, подходящ за повод или ежедневно носене. Висококачествена естествена кожа.Прецизна ръчна изработка. Дължина - 122см., ширина-4см.Коланът може да се н..
31.99 лв.
Без ДДС:31.99 лв.
Изчистен дамски колан в черен цвят от естествена кожа с нежна катарама. Изработен е от висококачествена естествена кожа.Сива метална катарама.Колана е в черен класически цвят.Токата е изработена от неръждаема стомана. Тя позволява лесно и бързо регулиране на дължината му. Дължина на колана..
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
Дамски колан в черен цвят с класическа сива тока и нежна лазерна перфорация. Коланът е произведен от 100% естествена кожа. Моделът е в черен цвят, за да може да се комбинира с всичките Ви дрехи, аксесоари и обувки.Висококачествена естествена кожа.Дължината може да се регулира.Размери: дължина-124см...
28.99 лв.
Без ДДС:28.99 лв.
Показани от 1 до 20 от 63 (4 страници)