Меню
Количка

Доставка и връщане

1. Доставката се извършва, след потвърждаването от Вас на заявения артикул.

2. Обработването на поръчките се извършва от 9.00 до 16.00 часа, постъпилите след това поръчки се прехвърлят за следващия работен ден. След като направите своята заявка, фирма доставчик получава известие и до 24 часа Вие ще получите известие- потвърждение- когато могат или отказ, когато не могат да изпълнят заявката Ви / С изключение на почивните дни- в този случай получавате известие в първия работен ден от седмицата.

3. Доставянето на стоките се извършва  с куриерска фирма Еконт и Box Now. Всяка пратка е с включен тест и преглед. В неделя и официални празници доставка не се извършва.

4. Обикновено доставката на пратката е със срок на доставка на пратките 2 работни дни - след извършено обединение на пратката . Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Р.България. Пратките се предават лично на получателя срещу подпис.Връщане

1.1. По чл. 52 ал. 1 и 2 от ЗЗП потребителите, пазарували от Онлайн магазин за обувки Galdini.net, имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14 календарни дни срок от получаването й, без да посочват причини за това. Може да върнете, само стока която никога не е използвана, поставена в оригиналната кутия, със всички оригинални етикети.

Начин на връщане: запазвайте оригиналния вид на върнатите стоки, неизползвани и в оригиналната опаковка. Използвайте оригиналната кутия, получена от Galdini, като поставите в нея чифта, който желаете да върнете, заедно с гаранционната карта.

Потребителите носят отговорност при намалена стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране.

Обувки със свален етикет не подлежат на връщане и възстановяване на сумата, същите няма да бъдат приети и ще бъдат вънати към клиента за негова сметка, на същия адрес от който са изпратени.


2. Връщането на продуктите се осъществява чрез куриерска фирма Еконт до офис Автогара Враца. За повече информация, може да се свържете с нас на посочените телефони в сайта. Сумата ще ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни, като за целта е необходимо да сложите в кутията банкова сметка. Ако сте получили пратката си с куриерска фирма Box Now, може да върнете пратката си безплатно по следния начин: Линк за връщане: https://boxnow.bg/returns-step-one/897/3499/galdini.net

          1. Посетете линка, Попълнете вашето име, имейл адрес и телефонен номер в предоставената форма. След попълване на всички полета, натиснете бутона "Изпрати".

          2. Ще получите имейл, SMS или Viber съобщение с ПИН код.

          3. Отидете до най-удобния за вас автомат, въведете ПИН кода чрез клавиатурата на автомата и натиснете бутона "ОК".

         4. Вратичката ще се отвори - моля, поставете пратката вътре и затворете вратичката.

От този момент нататък, BOX NOW поема отговорността за доставката на Вашата пратка.

3. Транспортните разходи са за наша сметка само в изброените случай:

     -получената стока не съответства на заявената в поръчката

     -изпратили сме различна от поръчаната стока

     -продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва

Във всеки друг случай, транспортните разходи са за сметка на клиента.