Поръчай удобно и лесно новите ни продукти!

Само до 05.06.2020 г. НАМАЛЕНИЕ до –20% на колекция 🌸 Пролет-Лято 🌸 и до –40% на колекция 🍂 Есен-Зима 2019 г.🍂

Виж новите продукти

Новите тенденции в сандалите за лято 2020

Posted by redaktor 29.04.2020 0 Comment(s)

Актуалните модни трендове при дамските чехли и сандали за идните горещи месеци определено се радват на нестандартна визия, асиметричност и смели дизайнерски решения.

Декорациите и допълнителните елементи привличат все повече вниманието на творците и това лято ще видим супер реалистични форми, които ще преобърнат представите ни за мода.

За да задоволим потребностите на нашите потребителки, ние от Galdini ви предлагаме летни обувки и сандали онлайн, изцяло вдъхновени от идеите на най-високо модно ниво.

Уверете се сами!

 

Сандали лято 2020

 

 • Блясъкът отново е тук. Втори сезон ще имате възможност се наслаждавате на сиянието, идващо от вашите летни сандали, без това да е натрапчиво или прекалено. Достойни за Пепеляшки, нашите дамски обувки за топлите дни са в абсолютен синхрон с бляскавите модели от големите модни подиуми;
   
 • Когато говорим за материите на нашите обувки, има нещо, което е безспорна класика. Благодарение на сигурността, комфорта и дълготрайността, които осигурява, естествената кожа е предпочитана материя за всеки сезон. Лятото не прави изключение и ние добре го знаем. Дамските сандали естествена кожа са ценна придобивка за всяка жена и с тях винаги ще изглеждате безупречно;
   
 • Дългите летни вечери и хилядите поводи за веселие през топлите месеци изискват всяка дама да има поне по един чифт сандали на ток в гардероба си, които да извади при нужда. Е, ако се чудите какъв да бъдете изборът ви този сезон, то Galdini ще ви даде отговорите. Наличието на двойни каишки при дамските сандали на висок ток е често срещано явление за лятото 2020-а - с тях не само дизайнът на обувката в пъти по-интересен, но и краката са по-стабилни и изглеждат по-женствено;
   
 • Сандалите на платформа се появяват през идния сезон много по-небрежни, отколкото ги познаваме. В отговор на това, моделите в Galdini са непретенциозни и удобни, така че лесно и успешно да ги “внедрите” в ежедневния си стил. Дамските сандали на платформа онлайн тази година се радват на свободен дизайн, който ви позволява да развихрите цялото си въображение и да вложите доза креативност, така че тоалетът ви да носи вашия почерк. Наред с това обаче, ако търсите сигурна формула за успех за лято 2020, Galdini ви дава такава под формата на каишки и връзки, които ще са актуални и през идните месеци.

 

Обувки и сандали 2020 от Galdini - какви цветове да изберем?
 

 • Тази година правилният избор са белите сандали, които благодарение на своята мултифункционална същност могат едновременно да допринесат за нежна, кукленска визия, но и са секси с вечерен аутфит. Така че грабвайте един чифт още сега!
   
 • Наред с тях, безспорен хит това лято ще са червените сандали - този цвят е свързан с пламенната женска натура, която с нашите дамски сандали онлайн имате възможност да разкриете в пълния ѝ потенциал.

Изборът на ежедневни сандали определено разкрива голяма част от същността на дамите. Освен, че сте в крак с модата, вие можете да предадете своето послание на околните посредством стилен чифт, който да разкрие модния ви нюх и отношението към външния вид. За да изпълните тази задача подобаващо, доверете се на Galdini, където лято 2020 вече ви очаква!

 

 

КОЛЕКЦИЯ САНДАЛИ 2020

Leave a Comment

x

Този сайт използва бисквитки. За повече информация може да видите страница: Политика за поверителност Приемане

Абонамент за бюлетин

* Е-поща: