До всички  ДАМИ

 

Зимната разпродажба на БОТУШИ и БОТИ стартира!

 

Намаления до -40% на колекция 2018/2019 - сега е момента да пазарувате!

 

Защото дамските ботуши винаги са били обект на възхищение. С тях осанката на всяка дама става по-забележителна и самата тя се чувства комфортно и със самочувствие.

 

Моделите дамски ботуши на Galdini са неизброимо много, височината на тока и на платформата също варира, но практически всички дамски ботуши са произведени от естествени материали с най-високо качество.

По отношение на цветовете, най-често се използват тъмните, с цел да не се зацапват лесно когато сме навън, но има и светлоцветни модели, както и съвсем бели ботуши, които също така красиво стоят на краката.

Отделно от това, всеки един чифт има различно закопчаване – цип, връзки, залепващи елементи, комбинация от всичко изброено и  т. н.

 

В нашият онлайн каталог са поместени всички модели ботуши. Ако търсите определен тип ботуш, имайте предвид, че ние предлагаме

 

Дамски ботуши от естествени материали

  1. Ботуши от естествена кожа – неоспоримите, вечни и най-предпочитани ботуши са от този тип, въпреки високата им цена. Естествената кожа се свързва пряко с качеството, изразено в издръжливост, топлина, надеждност и типичен блясък, който такава кожа притежава. Могат да бъдат с всякаква височина на платформата и на тока, както и със своеобразен дизайн.
  2. Ботуши от естествен велур или набук – ако избираме такива ботуши, едва ли предпазването от влага и студ би било ръководещ мотив при вземане на решение за покупка. По-скоро се цели елегантност, отличителен стил, принадлежност към субкултура и др. фактори. Те също имат топлоподдържаш ефект, но не са подходящи при дъжд, киша и сняг, както и при сурови температури със знак минус. Дизайнът варира от ниски до високи, с по-нежни или по-груби платформи.
  3. Лачени ботуши – лакът е символ на блясък, който веднага приковава вниманието на околните. Лачените ботуши най-често се купуват не за всеки ден, а за по-специални случаи, поради което често те са с фина форма и на висок ток.
  4. Стреч – иначе казано, ластичните, разтягащите се ботуши. Подходящи за подчертаване красотата на прасеца и глезена.

 

Имайте предвид, че ние в Галдини не изработваме зимни ботуши и боти от

  • Изкуствена или еко кожа – това е вторият тип най-предпочитани ботуши, обичайно за дамите с по-нисък бюджет. Хубавата новина е, че и при тях има свобода на дизайнерски решения, както по отношение на външния облик, така и относно вътрешността. Тук компромисът е с качеството за сметка на по-добрата цена.
  • Текстил – този вид дамски ботуши едва ли могат да бъдат наречени зимни. Те се явяват есенна закачка, а в някои случаи и летен израз на мода за индивидуалисти, които желаят да излязат извън рамките на стандартното. Срещат се и във формата на дълги чорапи, като така предназначението им се променя на ботуши за вътрешно ползване, отколкото за външно. Търсеният ефект определено не е осигуряване на топлина, а е нещо отвъд представата за понятието ботуш. При тях цветовите комбинации са по-смели, а формата може да бъде и авангардна.
  • Гумени – най-много използвани от англичаните, по обясними причини, като тъкмо там представляват нещо задължително за притежаване. У нас са чудесен избор за дъждовните дни. Техен основен минус е, че кракът не диша в тях, и не се чувства комфортно, понеже гумата не приляга по крака така, както естествената кожа се напасва към формата на стъпалото.