Поръчай удобно и лесно новите ни продукти!

Само до 06.07.2020 г. НАМАЛЕНИЕ до –20% на колекция 🌸 Пролет-Лято 🌸 и до –40% на колекция 🍂 Есен-Зима 2019 г.🍂

Виж новите продукти

Как да подредим обувките си?

Posted by redaktor 23.05.2019 0 Comment(s)

Дамски обувки в гардеробЛюбовта на дамите към обувките е пословична.
Възпята в песни, описана в книги, изобразена във филми и сериали.
Ако вие не колекционирате обувки, то със сигурност познавате дами, които го правят.

 

Подходящите обувки могат изцяло да трансформират тоалета и излъчването на всеки човек. Изобилието от модели, цветове, форми и текстури ни поглъща в необятното пространство на модата, стила и въображението. Изкушението дебне от всяка витрина на магазините за обувки и тъкмо да протегнеш ръка към поредния мечтан чифт… и се усещаш, че у дома вече не е останало място където да подредиш съкровищата си.

Мястото за съхранение може да се окаже сериозен проблем, особено за по-малките жилища и за по-големите семейства.

 

За да се избегне хаоса от разхвърляни обувки из цялото жилище, е нужно да се вземат мерки. Има различни методи за организиране на обувките. Някои са добре познати, а други са по-нестандартни и за тях се изисква повече креативност и свободомислие. Какъвто и да е изборът ви, не бива да забравяте, че разполагате с пълната свобода да превърнете дома си в подредено и уютно място.

 

Варианти за съхранение и организация на обувките

 

 1. Сред стандартните методи за съхранение са етажерките и стелажите за обувки. Материалите, размерите и етажите им се определят спрямо вашите нужди и желания. Конструкцията им е много елементарна и е възможно да си ги сглобите сами в домашни условия, да ги купите директно от магазин или да направите поръчка при някой майстор. Те са евтин и практичен вариант, който предлага пълна видимост на обувките и лесен достъп до тях. За още повече ефикасност, етажерките могат да се изработят с механизъм за завъртане.
   
 2. Традиционните шкафове за обувки си остават най-добрия вариант за организирането на обувките. И тук, както при етажерките, разполагате със свободата да избирате материалите, размерите и нивата за подреждане, както и механизмите за отваряне на вратичките. Могат да бъдат под формата на чекмеджета или обувките да се разполагат на метални релси, или върху обикновени рафтове. 
   
 3. Повечето съвременни спални и дивани се предлагат с повдигащи механизми за съхранение на багаж. Това е идеално място, където можете да приберете обувките, които няма да носите през настоящия сезон. Най-добре е да ги подредите заедно с кутиите, в които са купени, за да сте сигурни, че следващият път ще ги намерите в състоянието, в което сте ги прибрали.

 4. Хората с повече въображение могат да превърнат обувките си в част от декора. Тези варианти са подходящи за по-артистична обстановка и за хора с по-ексцентричен стил.
   
 5. Напоследък все по-модерно е новото приложение на обикновената дървена стълба, а именно, да бъде част от обзавеждането на дома. Стълбата може да играе ролята на коледна елха, да се използва като закачалка, като етажерка за книги, а защо не и като стелаж за обувки. 
   
 6. Старият куфар на баба също може да се превърне в ефектна декорация и място, където да скрием някой чифт обувки. Колкото е по-състарен, толкова повече шаби шик атмосфера ще създаде. Особено в комбинация със стара лампа или изплетено от баба каренце.

 

Преди да изберете вариант за организация и съхранение на обувките си, преценете какви са нуждите ви, кое ще ви донесе максимален комфорт и практичност, и не забравяйте да се съобразите се с цялостната визия на дома.

x

Този сайт използва бисквитки. За повече информация може да видите страница: Политика за поверителност Приемане

Абонамент за бюлетин

* Е-поща: